Friday, March 30, 2007

de departe :X

Dragostea mea,

Stau in aeroport in Bremen, cu compul in brate, si nu pot sa ma abtin sa ma gandesc la acea noapte in care am stat in Koln amandoi la baruletzul cu canapele de piele ... Cum am dormit inchizand numai cate o geana... Pe cat de greu imi este departe de tine, pe atat de mult merita pentru toate momentele noastre minunate!

O sa-ti fac o surpriza, o sa vin astazi la Bucuresti, vineri 30 martie 2007, in loc de duminica, 1 aprilie... Asta daca nu ti-ai dat deja seama ca o sa vin azi, ceea ce sper ca nu :D:D Da, aseara m-am purtat un pic cam ciudat, dar era din cauza ca abia asteptam sa termin tot de impachetat, sa fac ultimul dus si sa ma bag in pat. Am dormit neintors si m-a trezit Calin la ora 8 si 5 minute, tarziu ... N-am auzit ceasul care a sunat de doua ori, la 7:33 si la 7:43. M-am imbracat si am zbughit-o jos, in cantina, am mancat un castron de iaurt cu ananas si 2 felii de cozonac cu stafide, si am pornit-o spre statia de tren din Schoenebeck.

Am plecat din campus alaturi de calin, am mers cat de repede am putut, iar apoi am alergat ca sa prind trenul de am zis ca nu-mi mai prind rasuflarea cand m-am vazut inauntru, cu bagajele langa mine. Trenul incepea sa se miste, iar prietenul meu era jos, facandu-mi din mana... Nu cred c-as fi prins trenul daca n-ar fi fost el sa ma ajute sa alerg... Ma intreb acum care-i ultimul lucru bun pe care l-am facut pentru el. Nu mai stiu... Ar trebui sa am mai multa grjia de prietenia lui.

Acum am ajuns cu mai mult de o ora devreme de decolarea avionului in aeroport. In tramvaiul 6 catre locul asta inaripat am vazut 2 oameni superbi. Erau o femeie si un barbat, un cuplu de germani care erau fericiti. Erau indragostiti la peste 50 de ani. Daaa, erau atat de frumosi si se potriveau de minune. Vorbeau calm si linistit, ferm, se uitau unul la celalalt atunci cand isi spuneau ceva. Doamna il sorbea din ochi pe el, un tip frumos, cu o chelie simpatica, si cu o buna parte din restul parului incaruntit. El pleca... Au coborat amandoi la aeroport. Ultimul gest (superb!) pe care l-am vazut a fost ca doamna sa ridice ditamai gentoiul - cu forma de paralelipiped, masiv - si sa i-l dea lui in mana. Apoi nu i-am mai vazut. Mi-au adus aminte de o amintire din viitor a noastra, fiindca Andreea, asa imi imaginez ca vom arata noi in curand. Mai e putin de tot, cam un an si ceva.

Ce greu mi-a fost sa iti tot spun ca vin duminica cu zborul de la GermanWings ... Asa ma durea inima atunci cand iti dadeam detalii despre cum voi veni eu, atunci cand calculam cat timp mai este pana ne revedem. Urasc sa-ti spun lucruri neadevarate. Daca mi-ai fi vazut ochii probabil ca ti-ai fi dat seama ca nu spun adevarul. Dar asta a fost o minciuna nevinovata, inclusiv ce ti-am spus aseara: "maine dimineata ma voi duce sa iau cadouri, iar apoi ma duc la cursuri ... " De fapt eu am plecat dis-de-dimineata sa planez, cu Bucuresti ca destinatia mea ginala. Adevarul e ca am fost sa cumpar cadouri luni dimineata, de unul singur, cand ceilalti studenti dormeau sau se dusesera la cursuri. Am crezut ca nu facem nici un curs (pana la urma s-au facut :P), dar timpul nu-i pierdut in nici un caz. Am gasit "un articol care nu-i ciudat (sic!), care ar putea sa aiba miros, desi nu ar trebui ... Este foarte colorat, iar daca adaugam extensii atunci probabil ca va avea un miros specific". Este ceva ce sunt sigur ca-ti va placea, ceva ce imbina utilul cu placutul cu o fascinatie deosebita :)

Aseara mi-ai spus ca azi ai cursuri de la ora 4, iar apoi meditatii ... Si deci vei ajunge acasa pe la 8 jumate ... Eu aterizez in Bucuresti la ora 4. :D In Munchen voi sta o vreme, cam 2 ore ... Inca nu stiu ce-o sa fac acolo. Dar stiu ca diseara, cand ne vom revedea in sfarsit in carne si oase, cand o sa ne imbratisam, o sa fie mai presus de cuvinte. Nu stiu exact cum vei reactiona cand ma vei vedea acasa intorcandu-te de la rolul tau de "teach" ... Caci te voi astepta acolo, cu fetele ;)) Sper sa ma primeasca inauntru, sper sa fie cineva acasa cand ajung si eu in Mihai Bravu.

( Apropos, nu mai stiu exact unde ne lasa autobuzul :">:"> De fiecare data cand am venit de la aeroport in Buc m-ai asteptat tu, si nu mai stiu unde am coborat. Stiu doar ca eram fericit pana peste urechi ca pot sa te tin de mana si in brate ... Deci de la aeroport iau autobelul ala la care trebuie sa platesc 5 lei noi pentru bilet ... si apoi o sa-l intreb pe sofer daca trece si pe la Obor :D Sper sa ma ajute :-s )

Prevad doua posibilitati legate de cum vei reactiona ... Prima, sa izbucnesti intr-un rau de cuvinte (care poate sa nu aiba sens), si sa nu te mai poti opri de fericire ! :D Sau a doua varianta, sa nu poti sa spui nimic de fericire si de uimire, sa iti trebuiasca cateva minute sau zeci de minute ca sa te obisnuiesti cu ideea ca am venit mai devreme (asta in cazul in care nu ti-ai dat seama deja :D) sau sa te obisnuiesti pur si simplu cu mine alaturi din nou, pe neasteptate. (Personal, cred ca optiunea 2 se va intampla) Sunt foarte curios, caci pana acum, de fiecare data, la reintalnire, eram amandoi sub efectul suspansului prelungit... Cu multe ore inainte stiam amandoi ca ne vom intalni, si timpul asta il petreceam facand planuri si imaginandu-ne cum va fi. Acum, va fi un pic diferit :)

Te iubesc !!! Abia astept sa te vad si sa te strang la piept !!!
Gata, atat scriu in Bremen ... stand by pentru detalii din Munchen :) Te saruuuuuuut :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*