Monday, July 9, 2007

going home...

In jurul meu se aude tacanit de taste, enervant de acum. Toata lumea sta concentrata in fata monitorului lui. Un ecran negru si text in toate culorile posibile, scris dupa zeci de reguli sintactice. Creativ si romantic, in nici un caz. E un coleg de birou, un programator, care in timpul zilei se ocupa de expresii regulate, creaturi finisate dintr-o limba straina inventata de oameni destepti. Dar oare ce fel de om este ?

Joi seara plecam din nou ... Em-iu-en-ti-i ... Plecam la MUNTEEEEEE !! Statiune de fitze, Sinaia, loc de la FJSC Bucuresti, 3 zile ... See below pentru cum vor arata Andreea si cu Andrei vineri dimineata, dupa ora 6 :D



Revenim dupa o pauza publicitara. Poate m-ati recunoscut in ultimele secvente azi-dimineata, incercand sa-mi fac curaj sa merg la lucru ... Sau poate ca nu :))) Oricum ar fi, acum stiu ca nici ursilor nu le place sa munceasca luni dimineata.In momentul acesta, Andreea da meditatii la 2-3 copii. Ii invata engleza. Iar ei ii spun "teach" love struck Imi povesteste uneori ca fetita-i nesuferita, ca nu vrea sa invete, cu toate ca e foarte desteapta. Cu toate astea, e simpatica, si se intampla sa ne-ntalnim si ea sa-mi povesteasca despre ce-a mai facut H, ce-a mai zis... Copiii sunt tare frumosi.

Inca 2 minute din ziua de astazi big grin si ma prefac in pinguin. Gataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!